layoutelementlayoutelement
Renuge194x64 jpg 

Links

www.affald.dk
En flot og lærerig hjemmeside om affald for børn.
Her kan I for eksempel arbejde med temaerne: papir, kompost, metal, elektronik, farligt affald, indsamling af affald, behandling af affald samt energi. Under "5.-6. klasse" kan I finde 12 små, instruktive film om emner som elektronik, farligt affald og genbrug. Hjemmesiden indeholder også et stort leksikon om affald.
Hjemmesiden er lavet i samarbejde mellem Horsens Kommune, andre kommuner og affaldsselskaber.

www.mindthetrash.dk
Er en online læringsportal om affald og ressourcer for 4. - 6. klassetrin. Hjemmesidens primære fokus ligger i, hvor kommer materialerne fra? Og hvilken egenskaber har materialerne. .

www.emu.dk
EMU-portalen er startstedet på nettet for alt om undervisning og uddannelse.
Her kan I finde spændende ideer og materialer til undervisning i temaerne natur, affald, klima og miljø.

www.vandetsvej.dk 
Her kan I finde information og små film om vandets vej fra grundvand i jorden til renseanlægget.
Bag hjemmesiden står flere vandforsyningsselskaber. 

www.geus.dk
De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland står bag denne hjemmeside, hvor I kan hente viden om grundvand. Informationerne er delt op i små korte afsnit. I kan også hente overheads til brug i undervisningen. Søg under ”Geologi for alle” – ”Viden om”.

www.blaaflag.dk
Friluftsrådets hjemmeside om Blå Flag. Her finder I spil og forslag til aktiviteter ved stranden. Hent for eksempel gratis blå flag-app’en, der guider dig til Danmarks bedste badestrande.

www.skoveniskolen.dk
Skoven i Skolen udvikler materialer til alle grundskolens fag og klassetrin.
Hvis I kikker under undervisningsmaterialer, finder I forslag til mange forskellige spændende aktiviteter i skoven, som I kan lave ”on location” sammen med klassen.                        

www.okolariet.dk 
Hjemmesiden orienterer jer om de spændende tilbud til klassen fra Økolariet i Vejle. 

www.stopmadspild.dk
Hjemmesiden er et tilbud til de ældste elever om at arbejde journalistisk og projektorienteret med emnet ”madspild”. Selvom det slider på både økonomi og miljø, hælder hver dansker årligt 63 kilo mad i skraldespanden. Det svarer til, at vi alene i Danmark kasserer mad til en million mennesker hver dag.
Bag hjemmesiden står blandt andet forbrugerbevægelsen ”Stop Spild Af Mad”, journalister, lærere og producenter af undervisningsmaterialer samt en række organisationer.

www.groentflag.dk
Hjemmesiden ”Grønt Flag” er et undervisningsprogram, hvor eleverne blandt andet kan erfare, hvordan de kan medvirke til at lave besparelser på energi og vand på skolen. Bag hjemmesiden står Friluftsrådet.

www.daaserydderen.dk
Dåserydderen er Dansk Retursystems skolekampagne med fokus på miljø og genanvendelse.